Introducer Benefit- Terms & Conditions

User Rating:  / 1
PoorBest 

Anda hanya perlu Introduce/perkenalkan 1 orang kenalan kepada kami untuk menjadi Agen atau Pengurus Agensi di Takaful Ikhlas Sdn Bhd, sehubungan itu anda layak menerima sumbangan ikhlas dari kami bernilai RM100 hingga RM600 Tunai tertakluk kepada Terms & Conditions seperti dibawah:

Introduce/Perkenalkan seorang Agen:

 • Bakal Agen yang diperkenalkan itu mestilah telah dilantik sebagai Agen Takaful Keluarga oleh Takaful Ikhlas Sdn Bhd dibawah Agency Sejahtera Risk Consulting. Setelah perlantikan Agen baru yang diperkenalkan tersebut telah berkuat-kuasakan, introducer tersebut layak menerima sumbangan ikhlas bernilai RM100 Tunai.
 • Jika Agen baru yang diperkenalkan oleh introducer tersebut telah menghantar sekurang-kurangnya 10 penyertaan (pelanggan/kes) yang sumbangan (premium) bulanan minimanya RM100 sebulan dalam tempoh 2 bulan (60 hari) dari tarikh perlantikannya sebagai Agen dan penyertaaan (kes-kes) tersebut mestilah juga telah diluluskan (berkuat-kuasa) dalam tempoh yang tersebut diatas, maka introducer tersebut layak menerima tambahan sumbangan ikhlas bernilai RM200 Tunai lagi. Oleh itu jumlah sumbangan ikhlas keseluruhannya yang akan diterima oleh seseorang introducer adalah bernilai RM300 Tunai.
 • 10 penyertaan (kes-kes) diatas hanya akan diambil kira dari pelan/skim Ikhlas Savings Takaful, Ikhlas Education Takaful Classic, Ikhlas Wanita Takaful, Ikhlas Lifestyle Takaful dan Ikhlas Premier Investment-Linked Takaful.
 • Syarat-syarat kelayakan sebagai Agen, sila rujuk di laman "Career in Takaful".
 • Ganjaran ini hanya ditawarkan oleh Agency Sejahtera Risk Consulting sahaja.
 • Introducer terbuka kepada semua warga negara Malaysia.

Introduce/Perkenalkan seorang Pengurus Agensi:

 •  Bakal Pengurus Agensi yang diperkenalkan itu mestilah telah dilantik sebagai Pengurus Agensi Takaful Keluarga oleh Takaful Ikhlas Sdn Bhd dibawah Agency Sejahtera Risk Consulting. Setelah perlantikan Pengurus Agensi baru yang diperkenalkan tersebut telah berkuat-kuasa, introducer tersebut layak menerima sumbangan ikhlas bernilai RM300 Tunai.
 • Jika Pengurus Agensi baru yang diperkenalkan oleh introducer tersebut dan Agen-Agen dibawah seliannya telah menghantar sekurang-kurangnya 20 penyertaan (pelanggan/kes) yang sumbangan (premium) bulanan minimanya RM100 sebulan dalam tempoh 2 bulan (60 hari) dari tarikh perlantikannya sebagai Pengurus Agensi dan penyertaan (kes-kes) tersebut mestilah juga telah diluluskan (berkuat-kuasa) dalam tempoh yang tersebut diatas, maka introducer tersebut layak menerima tambahan sumbangan ikhlas bernilai RM300 Tunai lagi. Oleh itu jumlah sumbangan ikhlas keseluruhannya yang akan diterima oleh seseorang introducer adalah bernilai RM600 Tunai.
 • 30 penyertaan (kes-kes) diatas hanya akan diambil kira dari pelan/skim Ikhlas Savings Takaful, Ikhlas Education Takaful Classic, Ikhlas Wanita Takaful, Ikhlas Lifestyle Takaful dan Ikhlas Premier Investment-Linked Takaful.
 • Syarat-syarat kelayakan sebagai Pengurus Agensi, sila rujuk laman "Career in Takaful" di laman "Perlantikan Terus (Direct Appointment)".
 • Ganjaran ini hanya ditawarkan oleh Agency Sejahtera Risk Consulting sahaja.
 • Introducer terbuka kepada semua warga negara Malaysia.

Introduce kenalan anda sekarang !!!

<p align="justify